ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H ΔΕΛΤΑ-ΠΙ ΑΒΕΤΕ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση της με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως αυτές ορίζονται απο τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ ή GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος μας είναι να φροντίζουμε την εξασφάλιση του ιδιωτικού απορρήτου μέσα απο διαυγείς και σύννομες διαδικασίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε κατά την εταιρική μας πορεία.

Η εταιρία μας δεν προβαίνει σε κανενός είδους επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που εκπορεύονται απο την ασφαλιστική, φορολογική ή εργατική νομοθεσία και εν γένει απ’ όσα στοιχεία απαιτούνται απο τις κατά περίπτωσιν αρμόδιες κρατικές αρχές. Ως εκ τούτου, τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα περιορίζονται, πάντα, στα απολύτως απαραίτητα νόμιμα στοιχεία, παραστατικά, δικαιολογητικά και έντυπα, που σχετίζονται άμεσα με την εκπλήρωση των καθορισμένων σκοπών της εταιρίας με τα συναλλασσόμενα και συνεργαζόμενα με αυτήν, νομικά ή φυσικά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία μας φροντίζει για την διασφάλιση των προσωπικών σας δικαιωμάτων και αιτημάτων όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας απο αυτήν. Ως εκ τούτου έχετε την δυνατότητα:

– Να αιτηθείτε την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρία μας.

– Να αιτηθείτε την διόρθωση ή επικαιροποίηση των προσωπικών σας δεδομένων εφόσον συντρέχει θεμελιωμένη αιτία ελλείψεως, λάθους ή επικαιροποίησης.

– Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων εφόσον οι λόγοι που συντρέχουν δεν αντίκεινται διαχρονικά στην πάγια νομοθεσία και τον ίδιο τον Κανονισμό.

Να αιτηθείτε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η διαγραφή τους αντίκειται στην άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας ενώπιον δικαστικής αρχής αλλά και την εκπλήρωση της νόμιμης υποχρέωσης μας απέναντι στις ελεγκτικές αρχές ή, τέλος, για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Nα ασκήσετε, εν γένει, οιοδήποτε άλλο δικαίωμα σας παρέχει ο Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων ως υποκείμενο δεδομένων, με τις νόμιμες συνεπαγωγές του

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα δήλωση και το περιεχόμενο της, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο g.pitsikalis@delta-pi.gr