ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΝΕΑ  Γλώσσα : Ελληνικά | English
   

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Νέα

     
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ όπως κάθε χρόνο, με την έναρξη της νέας χρονιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της προηγούμενης.

Το 2018 ήταν μ ...

 
 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Στις 21/12/2018 με αφορμή το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα της εταιρίας, γιορτάσαμε την συνταξιοδότηση του πρώτου μας εργοζόμενου ως υπεύθυνου έργων μετά από 35 χρόνια ...

 
 
ZOOTECHNIA 2019

H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία (ZOOTECHNIA) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέ ...


 
  όλα τα εταιρικά νέα  
     
     
   
     
 
 
Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ όπως κάθε χρόνο με την έναρξη της νέας χρονιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της προηγούμενης.
Το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία μας παρ' όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που προέκυψαν στην αγορά ( capital controls κ.τ.λ.) αποδεικνύοντας πως η ΔΕΛΤΑ ΠΙ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και σοβαρή λύση στον χώρο της.
Συνεπής όπως πάντα στις υποχρεώσεις της απέναντι στους πελάτες της ολοκλήρωσε τις παραγγελίες εντός των χρονικών όριων των χρηματοδοτικών προγραμματών τους.
Για το νέο έτος η Διοίκηση και το προσωπικό της προσδοκούν και εύχονται μια ανάλογη χρονιά με Υγεία,  Δημιουργία- Προκοπή και Ανάπτυξη.
Καλή Χρονιά!!

4/1/2016


   
   
     
     
Delta Pi - ΝΒ6 ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣ - ΤΚ 570 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ +30 2310797227 - ΦΑΞ +30 2310797127 - E-mail: delta-pi@delta-pi.gr
Copyright 2014 | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis