ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΝΕΑ  Γλώσσα : Ελληνικά | English
   

Agrotica 2016

Νέα

     
 
Agrotica 2018
H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στην 27η Διεθνή Έκθεση για για τον τομεα της αγροβιομηχανιας (AGROTICA) - Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΛΛΑΔΑ
 
 
ZOOTECHNIA 2017

H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στ ...

 
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
 
  όλα τα εταιρικά νέα  
     
     
   
     
 
 
H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στην 26η Διεθνή Έκθεση για για τον τομεα της αγροβιομηχανιας (AGROTICA) - Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΛΛΑΔΑ
Ημερομηνία: 28 - 31 Ιανουαρίου 2016   
Διάρκεια: 4 ημέρες (Πέμπτη - Κυριακή) 
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-20:00 
ΤΟΠΟΣ: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης -
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10
STAND 8
 
Η AGROTICA η οποία οργανώθηκε για πρώτη φορά το 1985 και  λειτουργεί ανά διετία εναλλάξ με τη Zootechnia, έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη εκθεσιακή εκδήλωση για τον αγροτικό κόσμο, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες συνεχούς ενημέρωσης για τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν παγκοσμίως, στον αγροτικό τομέα. 
 
Η AGROTICA, έχει φθάσει να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εκθέσεων του κλάδου στην Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρα η μεγαλύτερη των Βαλκανίων. Από τη θέση αυτή καλείται σήμερα να παίξει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων, που θα οδηγήσουν και θα βοηθήσουν την ελληνική γεωργία ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας ενώ παράλληλα συμβάλει στο να καταστεί η Θεσσαλονίκη επίκεντρο των εξελίξεων του κλάδου με χώρο ακτινοβολίας την Ελλάδα τα βαλκάνια τις Παρευξείνιες χώρες και την Νοτιανατολική Μεσόγειο.  Οι άξονες γύρω από τους οποίους κινείται είναι:
 
- ενημέρωση των μονάδων του πρωτογενούς τομέα σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου (ανάγκη εκσυγχρονισμού των μέσων παραγωγής, ανάπτυξη της υπαίθρου, κλπ.).
 
- διατήρηση επαφών των επιχειρήσεων του κλάδου με τους πελάτες δεδομένου ότι η AGROTICA έχει καθιερωθεί ως “το ραντεβού της χρονιάς” για τον αγροτικό κόσμο.
 
- άνοιγμα νέων αγορών για εξαγωγές, τομέας στον οποίο έχουν τη δυνατότητα οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου να στραφούν.
 

1/11/2015


   
   
     
     
Delta Pi - ΝΒ6 ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣ - ΤΚ 570 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ +30 2310797227 - ΦΑΞ +30 2310797127 - E-mail: delta-pi@delta-pi.gr
Copyright 2014 | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis