ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  ΝΕΑ  Γλώσσα : Ελληνικά | English
   

Γνώση & Εμπειρία

Νέα

     
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Η ΔΕΛΤΑ ΠΙ όπως κάθε χρόνο, με την έναρξη της νέας χρονιάς, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της προηγούμενης.

Το 2018 ήταν μ ...

 
 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Στις 21/12/2018 με αφορμή το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα της εταιρίας, γιορτάσαμε την συνταξιοδότηση του πρώτου μας εργοζόμενου ως υπεύθυνου έργων μετά από 35 χρόνια ...

 
 
ZOOTECHNIA 2019

H ΔΕΛΤΑ ΠΙ θα συμμετέχει στην 11η Διεθνή Έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία (ZOOTECHNIA) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέ ...


 
  όλα τα εταιρικά νέα  
     
     
   
     
 
Από την ίδρυσή της, ο σκοπός της ΔΕΛΤΑ ΠΙ ήταν η παραγωγή, εισαγωγή, και η δημιουργία νέων και πιο προηγμένων τεχνολογιών στον ελληνικό αγρο-βιομηχανικό τομέα. 
 
Σήμερα, χάρη στις προσπάθειες των ιδρυτών, η ΔΕΛΤΑ ΠΙ μπορεί να υπερηφανεύεται για την επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων της και ταυτόχρονα να κοιτάει πιο μακριά σε νέες προκλήσεις. 
 
Το σύνολο της εταιρίας, η ισχυρή θέση της, ο δυναμισμός της, η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια των ετών και η συνεργασία με τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου, μας επιτρέπουν να καλύψουμε κάθε απαίτηση των πελατών και να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, ακόμη και έξω από τα εθνικά σύνορα. 
 
Οι ικανότητες της ΔΕΛΤΑ ΠΙ αποδεικνύονται με την παραγωγή εξοπλισμού, τις εγκαταστάσεις με όλο και υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, την διαχείριση, τα αποθέματα ανταλλακτικών και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
     
     
Delta Pi - ΝΒ6 ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΣ - ΤΚ 570 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΗΛ +30 2310797227 - ΦΑΞ +30 2310797127 - E-mail: delta-pi@delta-pi.gr
Copyright 2014 | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis